F
Blogger tarafından desteklenmektedir.

22 Eylül 2014 Pazartesi

Kombi bakımı fiyatları

,

Genel Olarak bir araştırma yaptığımızda Kombi bakım fiyatları arasında çok büyük bir sapma olmadığını söyleyebiliriz. Kombi bakımı yaptırırken pahalı olan iyidir ucuz olan kötü mantığı ile sakın yaklaşmayın. Piyasada hem ucuza hemde çok iyi kombi bakımı yapan ustalar mevcut olduğu gibi çok pahalıya yapıp işini ciddiye almadan baştan sağma yapanlar da mevcut.

İstanbul Avrupa ve Anadolu Yakalarındaki Servislerin ortalama kombi bakım fiyatları 40 - 60 tl arasında dır.

Kombi bakımı yaptırmadan önce Çalışacağınız firmaya bakım esnasında kombiye ne gibi işlemler uygulanacağı, ne kadar kısa sürede hizmeti alabileceğinizi ve Kombi bakım fiyatını sormayı Unutmayınız. Bazı sahtekarlar 20 tl gibi bir fiyata kombi bakımı yaptıklarını idda ederek müşterileri kandırıp çalışan kombinizdeki parçaların bozulduğunu söylemekteler. 20 tl diye anlaştığını kişiler sizden haksız yere parça değiştirip 100 - 200 tl arasında para isteyebiliyorlar. Lütfen bu konularda çok dikkatli olun tanımadığınız güvenmediğinizi kişilerden kombi bakım fiyatı ne kadar olursa olsun hizmet almayın.

Kullanmakta olduğunuz kombinin ilerleyen dönemlerde sizi yarı yolda bırakmaması ve büyük masraflara yol açmaması için lütfen kombi bakımını yılda bir kez yaptırınız.

0 yorum to “Kombi bakımı fiyatları”

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

 

Kadıköy Kombi Servisi Copyright © Tüm hakları saklıdır. kombi servisi - Kadıköy Kombi Servisi