F
Blogger tarafından desteklenmektedir.

11 Eylül 2014 Perşembe

Kayışdağ Kombi Su Kaçırıyor

,

Evlerinizdeki kombilerde birçok parçadan oluştuğundan ve bu parçalar zamanla aşınarak işlevini yitirdiğinden dolayı kimi durumlarda kombi su kaçırıyor olabilir. Bu gibi su kaçakları parçalardan herhangi birinin gevşemiş olmasından, arıza yapmış olmasından dolayı oluşabilmektedir ve genellikle su kaçırma vakalarında belli başlı arızalar buna sebebiyet vermektedir. Eğer kalorifer tesisatınızın içerisine eklemeniz gerekenden fazla su eklediyseniz bu durum oluşabilmektedir. Kayışdağ ilçesinde bulunan tüm ev ve işyerlerine aynı gün içerisinde sağladığımız hızlı servis ile size hizmet vermekteyiz. Böyle bir durum fark ettiğinizde firmamızı arayarak dilediğin bir zaman diliminde evinize servis çağırarak sorunu kontrol ettirebilir, nereden veya neyden dolayı bir arıza olduğunu tespit ettirip, hızlı bir şekilde kombinizin yeniden eskisi gibi çalışmasını sağlayabilirsiniz.

Genellikle müşteriler fark etmese de kombi tesisatının bağlantılarında bir sorun olduğundan ötürü kombi su kaçırıyor gibi şikâyetleri bulunmaktadır. Bunun en büyük sebeplerinden biri de Kayışdağ bölgesinde çok kullanılan kombi bağlantı setleridir. Bu setlerin kullanımı arada kaçaklara sebep olduğundan dolayı kombilerinizin su akıtma sorununa sahip olmalarını sağlamaktadır. Hem evinizin kirlenmesi gibi problemlere hem de fark etmediğinizde sağlığınız açısından çeşitli problemlere yol açabilen bu durum, kombinizin de efektif olarak çalışması için bir an önce müdahalede bulunularak, giderilmesi gereken bir durumdur. Bu arızanın kombi bağlantı setinden olup, olmadığını anlayabilmeniz için bu ek yerlerini veya vanaları kontrol etmeniz gerekmektedir ve bir profesyonelden yardım almalısınız.




 Ayrıca kombinizin içerisindeki genleşme tankında herhangi bir problem olması müşterilerimizden kombi su kaçırıyor gibi çağrılar almamıza neden olmaktadır. Eğer genleşme tankınızda bir problem mevcut ise bunu kombinizin hemen altından damlayan sulardan anlayabilirsiniz. Profesyonel müdahale gerektiren bu işlem, tek başınıza çözemeyeceğiniz bir durumdur. Hem tankınız tamamen deforme olmuş olabilir hem de acilen müdahale yapılmazsa daha büyük felaketlere yol açabilmektedir. Firmamız İstanbul, Kayışdağ ilçesindeki tüm sokak ve caddelere kombi servisi sağlamaktadır. Kombiniz ile ilgili olarak bu şekilde bir problem yaşıyorsanız hemen bizi arayarak yardım alabilir ve kombinizin tekrar eski sağlıklı şekilde çalışmasını sağlayabilirsiniz. Firmamız siz değerli müşterileri için vardır.

0 yorum to “Kayışdağ Kombi Su Kaçırıyor”

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

 

Kadıköy Kombi Servisi Copyright © Tüm hakları saklıdır. kombi servisi - Kadıköy Kombi Servisi